fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

Garancia

Garancia

Az új gépjármű garancia vonatkozik a NISSAN által biztosított minden egyes új NISSAN gépjármű alkatrészre, amely bizonyítottan anyaghibás vagy összeszerelési hibás. Az Új gépjármű garancia kezdetétől 3 évig vagy 100.000 km-ig érvényes, attól függően, hogy melyik következik be előbb.


Alkatrész garancia

Eredeti NISSAN alkatrészekre és tartozékokra vonatkozó garancia

A Nissan garanciát vállal minden egyes hivatalos Nissan márkakereskedő által beszerelt eredeti Nissan alkatrészre és tartozékra, hogy az anyag- és gyártási hibától mentes. Az eredeti Nissan alkatrészekre és tartozékokra vonatkozó garancia érvényes a vásárló által beszerzett és bármely hivatalos Nissan márkakereskedő által beszerelt eredeti Nissan alkatrészekre és tartozékra, amelynek időtartama a beszereléstől számítva 1 év, függetlenül a megtett kilométerek számától. Annak érdekében, hogy a vásárló ezen garanciát igénybe vehesse, az alkatrész beszerelésének időpontját számlával kell igazolnia.

Információ a NISSAN Pán-európai garanciáról

Minden újonnan Európában eladott, regisztrált, illetve használatban lévő Nissan gépjárműhöz a Nissan garancialevelet ad ki, ott ahol található hivatalos Nissan márkakereskedő. Az alább meghatározott idő illetve kilométer korlátozáson belül, bármely hivatalos Nissan márkakereskedő díjmentesen kicseréli, illetve kijavítja azokat az alkatrészeket, illetve elemeket, amelyek garanciálisak, és meghibásodásuk bizonyíthatóan anyag vagy gyártási hibára vezethető vissza.

Új gépjármű garancia

Az „Új gépjármű garancia” vonatkozik minden egyes új Nissan gépjárműre és alkatrészre, amelyek meghibásodása bizonyítottan anyag vagy gyártási hibára vezethető vissza. Az Új gépjármű garancia a forgalomba helyezéstől 3 évig vagy 100.000 km-ig érvényes, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

Vontatási garancia

Az „Új gépjármű garancia” idején, amennyiben a gépjármű garanciális hiba következtében működésképtelenné válik, a gépjárművét a legközelebbi hivatalos Nissan márkakereskedőhöz szállítjuk.

Festés garancia

A festés garancia karosszéria festett elemeire vonatkozik (kivéve az alváz), amelyeknek festéshibája anyag vagy gyártási hiba következménye. A festés garancia 3 évre szól a garanciális időpont kezdetétől, függetlenül a megtett kilométerek számától.

Korrózió okozta perforációra vonatkozó garancia

A korrózió okozta perforációra vonatkozó garancia a karosszéria lemez fém elemeire vonatkozik, ott ahol a karosszéria fémlemezén anyag- vagy gyártási hiba következtében a lemez belsejéből kifelé haladva keletkezett átlyukadás. A korrózió okozta perforációra vonatkozó garancia  modelltől függően 6-12 évre szól a garanciális időpont kezdetétől, függetlenül a megtett kilométerek számától.

 
*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Segítünk gyorsan megtalálni a megoldást

Nem kell végig telefonálnia az összes telephelyet,
szakértő Call Center szolgáltatásunkkal gyors eligazítást adunk.


Kérdése van autóinkkal kapcsolatban?

Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van?

Töltse ki az alábbi adatlapot, küldje el nekünk és kollégánk rövidesen keresni fogja Önt a megadott elérhetőség egyikén.

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!