fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

Nissan eredeti alkatrészek

NISSAN TERVEZÉSI SZABVÁNY

A Nissan tervezőmérnökei az általuk kialakított és az évek során folyamatosan finomhangolt „Nissan Tervezési Szabvány” alapelvei szerint végzik munkájukat.
Az eredeti Nissan alkatrészek kifejezetten az Ön Nissan járművéhez készülnek, és minden körülmények között kiemelkedő teljesítményt, tökéletes illeszkedést, megbízhatóságot, tartósságot és biztonságot garantálnak.

OKLEVELES NISSAN TECHNIKUSOK

A Nissan márkakereskedőinek és okleveles technikusainak az eredeti Nissan cserealkatrészek használatát ajánlja az Ön Nissanjának karbantartásához, illetve szervizeléséhez.

Szakképzett technikusaink kifejezetten Nissan járművekre specializálódnak, így maximális hozzáértéssel magyarázzák el Önnek, majd végzik el a szükséges beavatkozásokat, illetve vázolják fel az Ön  szükségleteihez leginkább megfelelő alternatívákat.

Minden eredeti Nissan alkatrész megfelel a gyárilag használt alkatrészekre vonatkozó minőségi követelményeknek. Ezzel elsőre garantálható a tökéletes illeszkedés, és biztosíthatjuk Önnek, hogy Nissan járművének javítása a lehető legkevesebb munkaórát igényelje.

A termék típusának függvényében minden eredeti Nissan alkatrészre 1, 2 vagy 3 év garancia jár, amely független a megtett kilométerek számától.  Ráadásul, ha autóját márkakereskedői hálózatunkon belül javíttatja, a munkavégzésre is garanciát vállalunk.

TUDJON MEG TÖBBET AZ EREDETI NISSAN ALKATRÉSZEKRŐL

1

EREDETI OLAJOK ÉS FOLYADÉKOK

1

EREDETI OLAJOK ÉS FOLYADÉKOK

Nissanja teljesítményének biztosítása és fenntartása érdekében különleges, eredeti olajokat és hűtőfolyadékokat fejlesztettünk ki, amelyek megfelelnek az Ön autójára vonatkozó specifikációknak.

A széles termékpaletta minden eleme megfelel a Nissan szigorú előírásainak.

Annak érdekében, hogy Nissanja méltósággal, az optimális motorteljesítmény feláldozása nélkül érhesse meg az öregkort, javasoljuk, hogy minden egyes szervizkor eredeti Nissan  olajat és folyadékokat használjon.

Az eredeti Nissan  kenőanyagok és folyadékok között megtalálhatók:

  • Motorolajok
  • Váltóolajok
  • Hűtőfolyadékok
  • Fékfolyadékok

 

Total által kifejlesztett, csúcsminőségű Nissan motorolaj viszkozitása egyenletes, hogy csökkentse a hidegindításkor fellépő kopást. Maximális teljesítmény és védelem a hosszú élettartamért.

2

GUMIABRONCSOK

Az akkumulátor által tárolt energia nélkülözhetetlen a motor indításához.

Az autó és az útfelület között az egyetlen érintkezési pontot a gumiabroncsok jelentik. A hatékony kormányzáshoz, fékezéshez, valamint a motor teljesítményének leadásához elengedhetetlen a megfelelő tapadás.

Kopott gumiabroncsok használata esetén megnőhet a féktávolság és a fogyasztás, valamint fennáll az aquaplaning és a defekt kockázata.

Íme néhány, az abroncsok kopására utaló jel:

  • Alacsony guminyomás
  • Csökkenő barázdamélység
  • Szokatlan zaj, rázkódó kormánykerék
  • Jobbra- vagy balra húzás az egyenes úttartás helyett
  • Rossz irányíthatóság nedves úton

 

 

A Nissan munkatársaiellenőrzik az Ön abroncsainak nyomását, barázdamélységét, valamint a minták kopását. Amennyiben csere szükséges, járműve és az Ön igényei függvényében különböző abroncsokkal állunk rendelkezésre.

7 fok alatt javasoljuk, hogy használjon téligumit.
Felszerelésükkel kapcsolatban, kérjük, egyeztessen márkakereskedőjével.

3

AKKUMULÁTOROK

Az akkumulátor által tárolt energia nélkülözhetetlen a motor indításához.

 

A Nissan akkumulátorok tökéletes választást jelentenek az Ön autója számára. A Nissan minőségi elvárásainak megfelelően készült, 3 év garanciával kínált akkumulátorok még a legszélsőségesebb hőmérsékleteken is csúcsteljesítményt nyújtanak.

A mai autókban használt, fejlett technológiákhoz, mint amilyen a ​Start/Stop rendszer, elengedhetetlenek a megbízható, nagyteljesítményű akkumulátorok. Télen pedig a hidegindítás miatt van szükség erős akkumulátorra.

Az optimális vezetési élmény érdekében használjon Ön is Nissan akkumulátort!

4

KÖZÚTI JAVÍTÁS
NISSAN EREDETI ALKATRÉSZEK

Amennyiben Nissanja javításra szorul, függetlenül attól, hogy közvetlenül tőlünk, vagy használtan vásárolta-e, kérje meg márkakereskedőjét, hogy a tökéletes helyreállítás érdekében eredeti Nissan alkatrészeket használjanak. Minőségükben maximálisan megbízhat, ugyanis csak ezek felelnek meg a gyárilag használt alkatrészek specifikációinak.

 
GYÁRI FELÚJÍTOTT NISSAN ALKATRÉSZEK

Garanciaidőn túli járműveknél motor, sebességváltó, turbó, indítómotor és generátor javítása esetén gazdaságos megoldást jelentenek a Gyári Felújított Nissan alkatrészek. A Gyári Felújított Nissan alkatrészek előnyei:

 

KÖRNYEZETBARÁT ALKATRÉSZCSALÁD

A Nissan által alkalmazott felújítási eljáráshoz az új alkatrészek gyártásánál 80 százalékkal kevesebb energiára és 75 százalékkal kevesebb nyersanyagra van szükség. Ezzel nemcsak azt biztosítjuk, hogy járműve továbbra is kifogástalan teljesítménnyel működjön, de meglévő termékkészletünket is optimális módon tudjuk hasznosítani.

MAGAS MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEK

A magas minőségi követelményeket teljesítő, felújított Nissan alkatrészek nem csupán javításon estek át. Ezek is Nissan alkatrészek, amelyek ugyanazt a magas szintű minőséget és biztonságot nyújtják, mint új társaik.

ALACSONYABB ÁRAK

Mivel egy eredeti alkatrésznek nem minden elemét kell lecserélni, felújított alkatrész választásával az új alkatrész árának akár 60 százalékát is megtakaríthatja. Ezzel autóját menetkészen, kiadásait pedig kordában tartjuk.

GYÁRTÓI GARANCIA

Minden Gyári Felújított Nissan alkatrészre 12 hónap futásteljesítménytől független garanciát biztosítunk, akárcsak az eredeti új alkatrészek esetén.

5

BALESET UTÁNI JAVÍTÁS

KAROSSZÉRIAJAVÍTÁSOK

Ha járműve karosszériáját a Nissan márkakereskedői hálózatában javíttatja, az alábbi lehetőségeket veheti igénybe:

 

A NISSAN ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT KAROSSZÉRIASZERVIZEK

Annak érdekében, hogy Nissan járművének javítása a legmagasabb minőségi, biztonsági és megbízhatósági normáknak megfelelően történjen, hálózatunkat 122 különböző szempont alapján ellenőrizték és minősítették; ide tartoznak például a következők: a karosszériaszerviz-folyamatok, a külső és belső környezet, a gépi berendezések, a képzések, az egészség- és &munkavédelem. 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ EREDETI NISSAN ALKATRÉSZEK

Minden általunk gyártott alkatrész és karosszériaelem megbízható, strapabíró és tökéletesen illeszkedik, mivel a járműgyártás során használt specifikációk szerint készült.

A NISSAN ÁLTAL MINŐSÍTETT SZAKEMBEREK

A Nissan karosszériaszervizeknél senki sem tud többet a Nissan járműveiről. Képzett, hivatásos fényező és karosszériajavító szakembereink a legmodernebb, kifejezetten az adott feladathoz készült eszközökkel és berendezésekkel dolgoznak, a jármű javítását pedig a Nissan által jóváhagyott módon végzik.

GARANCIÁLIS JAVÍTÁSOK

Javításainkra garanciát vállalunk, így Önnek nincs miért aggódnia. Az eredeti Nissan alkatrészekre legalább 12 hónap gyártói garanciát, a Nissan karosszérialemezekre* pedig 12 év korrózió elleni garanciát vállalunk.

A SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA VAGY CSERÉJE
 
 

VILLÁMGYORS SZERVIZELÉS

Ne hagyja figyelmen kívül a szélvédő kisebb sérüléseit, mivel idővel repedésekké válhatnak, és a szélvédő így teljes cserére szorulhat. A szélvédő a jármű fontos biztonsági eleme, a műszaki vizsga során éppen ezért a szélvédőt is ellenőrizzük.

A Nissan márkakereskedések minden szükséges eszközzel és ismerettel rendelkeznek a szükséges javítások és cserélendő alkatrészek felismeréséhez, melyeket villámgyorsan el is végeznek.

 

MINIMÁLIS IDŐKIESÉS

A javítást gyorsan, lényegében nyomtalanul végezzük. Ha a javítás mégis látható, és feltűnő helyen van, szakembereink a lehető legrövidebb időn belül a korábbival azonos kivitelűre cserélik a szélvédőt.

Tanácsadóink megkeresik a biztosítót az Ön nevében, és elintéznek minden papírmunkát, így Ön a lehető leggyorsabban visszaülhet a volán mögé.

A Nissan diagnosztikai eszköze segítségével megállapítható, hogy a szélvédő javításra vagy cserére szorul-e.

FÉNYEZETT ALKATRÉSZEK
 

A Nissan márkakereskedésekben számtalan fényezett cserealkatrész van raktáron. Azonnal felszerelhető alkatrészeink segítségével gyorsan cserélhető például a tükörborítás vagy a lökhárító, így csak minimális időre kell nélkülöznie járművét. 

KARCOLÁSOK ÉS HORPADÁSOK JAVÍTÁSA

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy elugrottunk vásárolni, és az üzletből kijövet horpadást vagy karcolást találtunk az autón. A Nissan szakemberei ezeket a kisebb hibákat is készséggel megjavítják. Kiválóan ismerik a kisebb horpadások, a kőfelverődések, a könnyűfém keréktárcsák, a járműbelső és a fényszórók javításának csínját-bínját; gyorsan és költséghatékonyan állítják vissza a jármű eredeti állapotát.

Jöjjön el hozzánk!

Budapesten 4 különböző telephelyen várjuk Önt!

GABLINI M3

Cím: 1152 Budapest Városkapu u. 1.
Telefon: +36 1 415 02 06
E-mail: m3@gablini.hu

GABLINI Budaörs

Cím: 2040 Budaörs Malomkő u. 2.
Telefon: +36 23 802 200
E-mail: budaors@gablini.hu

GABLINI Gödöllő

Cím: 2100 Gödöllő Blaháné út 2.
Telefon: +36 28 416 203
E-mail: godollo@gablini.hu