fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

Szerviz akcióink

Megfizethető és megbízható megoldások az Ön igényeihez

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy költséghatékony és megbízható megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink számára.

Folyamatosan keressük a módját, hogy szolgáltatásainkat elérhetőbbé és költséghatékonyabbá tegyük, ezért rendszeresen kínálunk promóciós ajánlatokat. 

Tekintse meg aktuális szervizajánlatainkat – sosem tudhatja, milyen remek ajánlatot találhat!

HASZNÁLJA KI A HŰVÖS IDŐT ÉS KÉSZÍTSE FEL SPORTAUTÓJÁT A KÖVETKEZŐ SZEZONRA!

Látogasson el budaörsi Nissan High Performance Centerünkbe és éljen a 10% karbantartási kedvezményünkkel!

A kedvezmény érvényes a javítási óradíjakra, valamint az alkatrészköltségekre egyaránt.

Tudta, hogy a Nissan Gablini nyitotta meg a Közép-európai régió, így többek közt Magyarország első gyári javítási technológiákat használó Nissan High Performance Center-ét?

És hogy ez miért fontos Önnek?

Mert amikor kigyorsításkor a padlólemezbe sajtolja egy Nissan GT-R Nismo gázpedálját és ezzel 600 lóerőt próbál az aszfaltra vinni, nem mindegy, hogy a Nürburgring kihívásait is jól ismerő Japán mérnökök által jóváhagyott szerviz technológiát hívja segítségül, vagy kedves ismerős ezermester szerelőjét.

ZEN SZERVIZ

A ZEN a távolkeleti kultúra szimbólumaként világszerte a harmóniát és a természettel való egyensúlyt jelképezi. Japán autógyártóként ezt a szemléletmódot szeretnénk átadni minden Nissan tulajdonos számára.
Fontos, hogy ügyfeleink teljes nyugalomban tudják használni autóikat garanciaidő leteltével is, ezért vezettük be a Nissan ZEN szerviz programot.
A Nissan márkaszervizeinkben történt látogatás során autója a program keretén belül megkapja a lehető legjobb törődést és a következő 1 évben ugyanúgy mint a garanciaidőn belül, továbbra is élvezheti a Nissan Assistance előnyeit.

Szerviz bejelentkezés

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!