fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

Testet ölt a jövő

Nissan ARIYA: az elektromos SUV

Felvillanyozó utazás

EV TELJESÍTMÉNY

Az e-4ORCE technológiával, dupla motorral és forradalmi összkerékhajtással az ARIYA tiszta élvezetet kínál. Induljon azonnal nagy nyomatékkal mind a négy keréken. Hódítsa meg a terepet, kitűnő tapadással, minden időben. Kanyarodjon precízen irányítva. És élvezze minden percét, nyugodtan vezetve.

e-4ORCE ÖSSZKERÉKHAJTÁS

Ismerkedjen meg az e-4ORCE-szal: a két elektromos motorral ellátott összkerékhajtás-rendszerrel, amely gyakorlatilag bármilyen felületen nagyobb maximális nyomatékot, stabilitást és agilitást biztosít. De az irányítás új szintje az, ami igazán izgalmassá teszi a vezetést. Az e-4ORCE az összkerékhajtás teljes magabiztosságát kínálja: a meghajtás átkapcsolásának lehetősége 100%-ban az első kerekekről a hátsó kerekekre precíz kezelhetőséget biztosít, miközben az egyes kerekekre jutó nyomaték egyedi szabályozása ellensúlyozza a túl- vagy alulkormányzottságot. A rendszer a fékezéskor is szabályozza a jármű mozgását, így biztosítva a kiegyensúlyozott, stabil autózást.

e-Pedál

Váltson egypedálos vezetésre az e-pedállal! Csak nyomja le a pedált a gyorsításhoz, és engedje fel a lassításhoz. Rendkívül szórakoztató – és egy sokkal könnyedebb, intuitívabb és pihentetőbb módja a vezetésnek.

Egy töltéssel mások előtt

HATÓTÁV & TÖLTÉS

Menjen messzire! Akár 500 km hatótávval semmi sem állíthatja meg. Válassza életstílusának megfelelően a 63 kWh-ás és a 87 kWh-ás akkumulátorok közül két- vagy összkerékmeghajtással és semmi nem állhat az útjába. Sietnie kell? A gyorstöltés akár 300 km-ig tölti akkumulátorát 30 perc alatt.

Alacsonyabb fenntartási költségek

Mivel egy elektromos autóban kevesebb mozgó alkatrész van, mint egy hagyományos autóban, elkerülheti a költséges alkatrészek rendszeres cseréjét.

Az Ön városa, állama vagy megyéje más előnyöket és ösztönzőket is kínálhat az elektromos gépkocsi tulajdonosoknak – az adókedvezményektől a dugódíjmentességig.

 

Otthoni töltés okosan

Ütemezze az otthoni töltést okostelefonjáról, és válasszon olyan időpontokat, amikor alacsonyabbak az áramköltségek.

Az otthoni töltés legegyszerűbb módja a Type 2 kábel használata, amelyet egy hozzá tartozó, váltóáramú töltővel együtt szállítunk, melyet szakszerűen felszereltethet.

 

Futurisztikus dizájn a horizonton

DIZÁJN

Merész megjelenés, amely szembe megy az elvárásokkal. Azt szeretnénk, ha minden Nissan lelke jellegzetes japán DNS-sel rendelkezne, amelyet egyszerű, mégis erőteljesen modern módon közvetítünk – ezt nevezzük ‘Időtlen japán futurizmusnak’. Az ARIYA lenyűgöző példája a Nissan új víziójának. Letisztult vonalvezetés zavaró részletek nélkül. Vékony LED lámpasor, hogy éjjel mindent tökéletesen láss.

TÁRSALGÓ AZ UTASTÉRBEN

„Egy sajátos EV térarchitektúrát akartunk létrehozni… sík padlóval, nyitott térrel. Majdnem olyan, mintha egy színházban ülnénk.” 

Giovanny Arroba, vezető design igazgató

EGY FÉNYESEBB JÖVŐ A VÁLLALKOZÁSAINAK

ARIYA A VÁLLALKOZÁSAINAK

Ez az az ösztönzés, amire vállalatának szüksége van. Az ARIYA készen áll rá, hogy minden eddiginél nagyobb teljesítményt, hatótávolságot és magasabb felszereltséget biztosítson a nulla károsanyag-kibocsátású cégautójának.

Megnevezés Eredeti ár Akciós ár Felszereltség  
63 kWh/2WD [Elektromos] 21 990 000 Ft 17 990 000 Ft Advance Érdekel
63 kWh/2WD [Elektromos] 23 290 000 Ft 19 290 000 Ft Evolve Érdekel
63 kWh/2WD [Elektromos] 20 490 000 Ft 16 490 000 Ft Engage Érdekel
87 kWh/2WD [Elektromos] 26 390 000 Ft 22 390 000 Ft Evolve Érdekel
87 kWh/e-4ORCE (AWD) [Elektromos] 27 690 000 Ft 23 690 000 Ft Evolve Érdekel
63 kWh/2WD [Elektromos]
Motor típusa / Üzemanyag Elektromos
Teljesítmény (kW) 160 kW
87 kWh/2WD [Elektromos]
Motor típusa / Üzemanyag Elektromos
Teljesítmény (kW) 178 kW
87 kWh/e-4ORCE (AWD) [Elektromos]
Motor típusa / Üzemanyag Elektromos
Teljesítmény (kW) 225 kW