fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

VADONATÚJ

NISSAN TOWNSTAR COMBI

Életstílusához alkalmazkodik

DIZÁJN, KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Iskolába rohanástól a sítúráig. A vadonatúj Nissan Townstar kalandvágyból született. Fedezze fel a minőségi kivitelű, tágas utasteret és a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot, hogy Ön szórakozhasson és kapcsolatban maradhasson, bárhová is viszi az útja. A merész stílus és a szemet gyönyörködtető részletek kívülről lenyűgöző benyomást keltenek.

LED Fényszórók

Az éjszakai vezetés megkönnyítése és a minden körülmények között optimális biztonság érdekében a vadonatúj Nissan Townstar szériafelszereltségként LED-es nappali menetfényt, valamint erőteljes LED-es távolsági fényszórókat kínál.

Könnyűfém keréktárcsák

Fedezze fel a kéttónusú, gyémántmetszetű könnyűfém keréktárcsákat a prémium megjelenésért és a kompromisszumok nélküli biztonságért.

Az előregondolkodás hajtja

HAJTÁSLÁNCOK

Fedezze fel a magabiztos teljesítményt lenyűgöző hatékonysággal! A vadonatúj Nissan Townstar gazdaságos benzinmotorja megfelel a legújabb Euro6D kibocsátási normáknak és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében ECO üzemmód technológiával rendelkezik.

HAJTSA ELEKTROMOSAN

A tisztább, csendesebb és olcsóbban üzemeltethető vadonatúj, elektromos Nissan Townstart egy 122LE / 245Nm teljesítményű elektromotorhoz csatlakoztatott 45Kwh kapacitású akkumulátor hajtja. Az akkumulátor folyadékhűtéses a töltési hatékonyság optimalizálása érdekében.

A benzin kényelme

A magabiztos gyorsulással és a meredek dombok leküzdésével – még teljesen megpakolva is – , a vadonatúj Nissan Townstar hatékony benzinmotorja sosem hagyja cserben. Élvezze a 130LE-s teljesítményt és a 6,6-7,7 l/100 km kombinált üzemanyag-fogyasztást, valamint a 145-170g/km (min/max) CO2-kibocsátást (kombinált), köszönhetően az optimális hatékonyságot biztosító, ECO üzemmóddal ellátott 6 fokozatú kézi sebességváltónak.

Nissan haszongépjárművek mindenkinek

HASZONGÉPJÁRMŰVEK ÉS KISTEHERAUTÓK

Hatékony motorjaiknak, robusztus kialakításuknak és intelligens vezetéstámogató technológiájuknak köszönhetően biztosan meg fogja találni a megfelelő Nissan modellt, bármilyen igényei is legyenek vállalkozásának.

360°-OS PARKOLÓKAMERA

Parkoljon magabiztosan! A 360°-os parkolókamera segítségével a kis helyen való manőverezés gyerekjátéknak tűnik. A 360°-os látószög a járművére és a választható fókusz az első járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre lehetővé teszi, hogy még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak legyenek.

PROPILOT ASSZISZTENS

Kövesse az Ön előtt haladó járművet előre beállított távolságban, álljon meg és induljon el újra a forgalom áramlásával, és tartsa furgonját a sáv közepén – a Nissan ProPILOT Asszisztens mindezekben segít Önnek, hogy biztonságosabbá és könnyebbé tegye a vezetést.

Megnevezés Eredeti ár Akciós ár Felszereltség  
45 kWh 122 LE L1-5 Ülés [Elektromos] 19 290 000 Ft 15 290 000 Ft Acenta Érdekel
45 kWh 122 LE L1-5 Ülés [Elektromos] 20 190 000 Ft 16 190 000 Ft N-Connecta Érdekel
45 kWh 122 LE L1-5 Ülés [Elektromos] 20 790 000 Ft 16 790 000 Ft Tekna Érdekel
45 kWh 122 LE L1-5 Ülés [Elektromos]
Motor típusa / Üzemanyag Elektromos
Teljesítmény (LE) 122 LE