KEZDŐÁR: 10 499 000 FT-TÓL

 

Az egyedülálló crossover

NISSAN QASHQAI - Crossover. Magasabb szinten.

 

 
 
FORMATERVEZÉS
Nem hasonlít másokhoz. Most sem.
 
A Qashqai, amely mindig élen járt a design terén, az SUV-ok új vízióját képviseli: erőteljes arányok, briliáns LED-es lámpák és masszív 20”-os könnyűfém keréktárcsák emelik ki a tömegből. Minden más crossovernél nagyobb színválasztékával biztos lehet benne, hogy megtalálja azt a verziót, mely a legjobban passzol Önhöz.
 
 
 
 
 
UTASTÉR MÉRETE
Praktikum mesterfokon
 
A kényelemről a részben nappabőr1 vagy a masszázs-funkcióval ellátott vezető- és utasülés gondoskodik egy olyan utastérben, mely tágasabb mint valaha. A testre szabható digitális kijelző és a fejlett kommunikációs megoldások segítségével pedig kapcsolatban maradhat a világgal utazás közben is5.
 
 
 
Színek és méretek
 
Találja meg a stílusához passzoló Qashqai-t széles színválasztékunkból, akár kéttónusú fényezéssel, amely kiemeli coupé szerű vonalait! Sosem akart belesimulni a tömegbe és szerintünk Ön sem.
 
MŰSZAKI ADATOK
A Nissan Qashqai méretei: külső és belső
 
Tágas utastér, város-barát külső méretek a könnyű manőverezés érdekében. Valamint tágas, könnyen hozzáférhető csomagtartó - bárkit és bármit magával vihet, a hellyel nem lesz gond.
 
 
 
Az itt látható képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.
A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként (felárért) állnak rendelkezésre.
 
HAJTÁSLÁNCOK
Okos erő egy változó világhoz
 
Ismerje meg a vezetés sosem látott élményét két új hajtáslánccal! A Qashqai új, mild-hybrid meghajtással növeli a hatékonyságot. A jövőbeli e-POWER-rel6 pedig az elektromos gépkocsik technológiáját kombinálja a benzinmotor kényelmével és megszokottságával, hogy egy elektromos autó azonnali gyorsulását, egyedülállóan finom és halk autózást nyújthasson.
 
 
Mild hybrid
A hatékonyság keresése sosem volt izgalmasabb
 
Egy mild hybrid hajtáslánc jobb üzemanyag-hatékonyságot és egyidejűleg élvezetesebb vezetést biztosít. A mild hybrid rendszer egy lítium akkumulátorral rendelkezik, amely tárolja a fékezéskor visszanyert energiát. Ez a tárolt energia lehetővé teszi a motor leállítását kis sebességnél (30 km/óra alatt) vagy rövid megállásoknál, üzemanyagot takarítva meg és csökkentve a CO2 kibocsátást1. Ezen túlmenően alumíniumot alkalmaztunk az ajtóknál, a motorháztetőnél és a sárvédőknél, a tömeg csökkentésére és a menetteljesítmények javítására.
 
 
e-POWER
A benzinmotor és az elektromos motor tökéletes együttműködése
 
A Qashqai-ban az Acenta felszereltségtől lesz elérhető az e-POWER hajtáslánc2 állandóan elektromos motorral hajtja meg a kerekeket, azonnali gyorsulást és suttogóan halk autózást biztosítva. A hagyományos hybrid gépkocsikkal ellentétben, melyek a benzinmotort használják a kerekek meghajtására, az e-POWER hajtáslánc esetén a benzinmotor az akkumulátort tölti, nagy hatótávolságot biztosítva, csendes üzemelés mellett.
 
SEGÉDRENDSZEREK
Nissan Intelligent Mobility
 
A Nissan Intelligent Mobility3 magabiztosabbá teszi és nagyobb biztonságot ad utazásai során. Tudatosabban fog vezetni, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá.
 
 
ProPILOT Navi-Linkkel1
Élvezze a vezetést a ProPILOT-tal, a Navi-Linkkel!
 
Mostantól kevesebb stresszel és több zennel autózhat. A ProPILOT2 a Navi-linkkel nemcsak segít Önnek betartani a követési távolságot és a sáv közepén maradni, hanem a beépített TomTom® térképeket használva a rendszer képes előre látni a kanyarokat, kereszteződéseket, lehajtókat és ennek megfelelően módosítani a sebességet, a simább haladás érdekében. Még az Ön által beállított sebességet is módosíthatja a közlekedési tábláknak megfelelően.
 
 
10.8''-os szélvédőre vetített head-up display (HUD)3
Minél rövidebb ideig fordítja el tekintetét, annál jobb!
 
Látja, amit szeretne, anélkül, hogy levenné szemét az útról. Testre is szabhatja a Qashqai head-up kijelzőjét, hogy mutassa a sebességet, például a közlekedési táblákat, a navigációt vagy az infotainment adatait.
 
 
12.3''-os TELJES TFT KIJELZŐ
Innovációk az előtérben
 
A Qashqai 12,3''-os testre szabható kijelzője számos választási lehetőséget kínál. Jelenítsen meg térképeket! Adjon hozzá menüket! Helyezze el az információkat ott, ahol nem lehet nem észre venni! A japán Kiriko üveg által ihletett háttérrel pedig még stílusos is.
 
VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK
Műszaki megoldások egész sora vigyáz Önre.
 
Már belépő szinttől minden Qashqai fejlett technológiákkal rendelkezik, hogy megvédje Önt és gondoskodjon biztonságáról. Az ötcsillagos Euro NCAP minősítéssel pedig valóban magabiztosan vezethet.
 
 
Intelligens vészfékezési rendszer kereszteződés-asszisztenssel, gyalogos és kerékpáros felismeréssel
 
Ha egy gépkocsival való ütközés, ill. gyalogos vagy kerékpáros elütésének veszélye fenyeget, a rendszer képes azt felismerni és teljes megállásig fékezni az autót.1
 
 
Intelligens, ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer
 
Az Intelligens ráfutásos ütközés figyelmeztetés funkció figyeli a gépkocsi előtti forgalmat, maximum két gépkocsi távolságban, és, ha Ön előtt hirtelen lassítást észlel, figyelmezteti a lassításra.1
 
 
Intelligens sávelhagyási asszisztens
 
Az intelligens sávelhagyási asszisztens finoman visszatereli a sávba, ha azt észleli, hogy Ön véletlenül elhagyná azt.1
 
 
Automatikus tolatási vészfékezési rendszer, gyalogosfelismeréssel
 
Tolasson magabiztosan! Ha a rendszer álló akadályt észlel gépkocsija mögött, automatikusan fékezhet az ütközés elkerülése érdekében.1
 
 
Központi légzsák
 
A megszokott biztonsági alapokon túl, a Qashqai rendelkezik egy légzsákkal, amely bizonyos típusú ütközéseknél a gépkocsiban ülők között fúvódik fel, csökkentve fejük ütközésének lehetőségét.
 
KAPCSOLÓDJON MINDIG
Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz
 
A Qashqai az Ön technológia partnere. El fog ámulni, mi mindent megtehet egy kimondott szóval vagy egy egyszerű érintéssel!
Egy mozdulattal elérhető lehet – vagy egy szóval: a fejlett okostelefonos csatlakozásnak és a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően már a legkisebb erőfeszítés nélkül is.
 
 
Tegye hatékonyabbá életét
Amazon Alexa® és Google Assistant™
 
A Nissan Action (a Google Assistant™-hez) vagy a Skill (az Amazon Alexá®-hoz) használatával távolról villogtathatja a lámpákat – nagy segítség egy zsúfolt parkolóban, ellenőrizheti, hogy be vannak-e zárva az ajtók, elküldheti az úticélt a Qashqai navigációs rendszerének, és sok más funkciót is kezelhet távolról. Egyszerűen mondja: "OK Google (vagy Alexa) ask Nissan" és élje át a valódi kényelem érzését!1
 
 
Csatlakoztatási lehetőségek - kábelek nélkül
 
Felejtse el a kábeleket és az USB csatlakozót és maradjon kapcsolatban. A Qashqai a vezeték nélküli Apple CarPlay² segítségével csökkenti a kábelrengeteget, miközben a vezeték nélküli töltés tökéletes megoldás kompatibilis okostelefonjához. A fedélzeti Wi-Fi3 segítségével pedig, amely több készüléket képes kezelni, mindenki könnyedén kapcsolatban maradhat.4
 
 
KÉNYELMI ÉS VEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK
Kövesse utazását, kapjon frissítéseket, és kapcsolódjon össze távolról Qashqai-ával
 
Továbbfejlesztett térképek és élő közlekedési információk
Érjen célba könnyedén és gyorsan A Qashqai különböző lehetőségeket kínál Önnek az útvonaltervezéshez és folyamatosan frissíti az útvonalat, hogy elkerülhesse a közlekedési dugókat.4
 
 
Járműállapot
 
Ellenőrizheti a gumiabroncsok nyomását, az olajnyomást, a fékeket és sok minden mást és tájékoztatást kap az esetleges hibákról.¹
 
TARTOZÉKOK
Stílusos társ az élethez
 
Legyen stílusos, legyen aktív! Friss formatervével és a praktikus tartozékok tárházával a Qashqai tökéletesen felkészült a stílusos városi életre és a hosszú családi kirándulásokra egyaránt.
 
 
Külső megjelenés: Elegance csomag
 
Adjon különleges megjelenést gépkocsijának stílusos króm kiegészítőkkel!
 
 
Vontatás csomag
 
Vállalkozzon nagyobb kalandokra a családdal! Vigye magával a quadot, a lakókocsit vagy a csónakot is!
 
 
Védelem csomag
 
Élvezze a nagyobb kényelmet, miközben védi a Qashqai utasterét!
 
 
1 Energiafogyasztás (Wh/km): kombinált 180-206; CO2-kibocsátás, kombinált (g/km): 0. Vezetés közben nulla CO2-kibocsátás. > RBU Módosítandó a piaci specifikációknak megfelelően.
2 Az e-POWER 2022 tavaszán áll majd rendelkezésre

1 Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünkkel!
2 A ProPILOT csak a járművek egy részénél érhető el. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.
3 A head-up kijelző egység egy kényelmes szolgáltatás, amely fontos információkat jelenít meg a szélvédőn, így szemmel tarthatja azokat, miközben teljes figyelmét az útra fordítja
1 Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!
2 Csak akkor kapcsolódjon mobil telefonjával a NissanConnect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol! A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően használja! A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.
3 Az "In-Car WiFi" rendszer használatát egy integrált, vezeték nélküli internetkapcsolat teszi lehetővé. Az adatcsomagokat roaming partnerünktől [az Orange-tól vagy annak helyi partnerétől] szerezheti be, annak használati feltételei szerint. Az "In-Car WiFi" további díjért, előfizetéssel áll rendelkezésre. További tudnivalókért kérjük, keresse fel a www.nissan.xx oldalt vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Nissan kereskedőjével.
4 A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.
5 A Lopott gépkocsi követés további díjért, előfizetéssel áll rendelkezésre. További tudnivalókért kérjük, keresse fel a www.nissan.xx oldalt vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Nissan kereskedőjével. Csak az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és Olaszországban áll majd rendelkezésre.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként (felárért) állnak rendelkezésre.
Visszahívást és egyedi ajánlatot kérek!
*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Elfogadom