KEZDŐÁR: 8 400 000 FT-TÓL

NETTÓ HAVIDÍJ AKÁR 33 600 FT1

SZÜLETETT STÍLUSIKON
 

Az eredeti Nissan JUKE egyedülálló stílussal törte meg a mindennapok szürkeségét. Most pedig az új Nissan JUKE készen áll arra, hogy ismét újradefiniálja, amit a kompakt SUV-okról gondolunk.

 

A LEGMERÉSZEBB COUPÉ

Metszett vonalak, drámai fények, izgalmas formatervezési részletek, 19 colos könnyűfém keréktárcsák és a jellegzetes lebegő tető. Szembetűnő és olyan elegáns aerodinamikát teremt, melynek révén szinte suhan a levegőben az üzemanyag-hatékonyság és a csendes utazás érdekében. Fejezze ki önmagát az új Nissan Juke egyedi stílusával, mely magabiztosan emelkedik ki az utak szürkeségéből.

 
 
JELLEGZETES, ÁM VADONATÚJ LED FÉNYSZÓRÓK
 

Mindent meghódít! Az orr-rész kialakítása is emlékeztet a kategóriateremtő elődre, így első ránézésre biztosan eldönthető, ha az új Nissan JUKE-ot látjuk. A LED fényszórók fénye közelebb áll a természetes napfényhez - ezzel javítva a látási viszonyokat a járművezető számára.

IKONIKUS ALAKÚ LED HÁTSÓ LÁMPÁK
 

Az új Nissan JUKE hátsó LED fényszórói a jellegzetes előd „Boomerang” fénymintázatát örökítik tovább. Ezek a LED lámpák éppoly biztonságosak, mint amennyire stílusosak. A hátsó légterelő pedig nemcsak a vizuális élményhez ad hozzá, hanem javítja az új Nissan JUKE aerodinamikáját is.

 
 

AZ ÖN SZEMÉLYES TERE

Az új Nissan Juke forradalmian új formatervezése a kiváló összpontosítást segítő, pilótafülkéhez hasonló belső teret teremt. A „sikló szárny” formatervezésnek és a lebegő műszerfalnak is köszönhetően az új Nissan Juke az izgalmas teljesítmény középpontjába helyezi Önt. A fejlett technológia vezérlője ösztönösen kezelhető módon, az Ön keze ügyében helyezkedik el. Vezetés közben 360 fokos zenei élményben lehet része a fejtámlába épített hangszóróknak köszönhetően. A sportülések pedig körülölelik és helyén tartják az vezetőt és utasát. Emellett a beltér tágas, levegős és biztonságos kilátást biztosít.

 
KEZE ÜGYÉBEN MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE VAN
 

Technológia, amely csak az Ön parancsára vár. Az új Nissan Juke tűéles 8 colos érintőképernyője a kommunikációs csomópont, mely tájékoztatja Önt, és melynek révén kapcsolatban maradhat a világgal.

 
MINDIG SZEM ELŐTT
 

Az izgalmakra összpontosítva. A 7 colos Advanced Drive-Assist kijelzőnek köszönhetően minden szükséges információt – beleértve a fedélzeti számítógépet, a navigációs iránymutatásokat, az audiót és még sok minden mást – egy tűéles, könnyen olvasható kijelzőn, tökéletesen elhelyezve láthat annak érdekében, hogy minél rövidebb legyen az az időtartam, amikor a vezető leveszi a szemét az útról.

 

MONOFORM SPORTÜLÉSEK BOSE® PERSONAL® PLUS FEJTÁMLÁKKAL

Merüljön el a zenében úgy, mint ezelőtt még soha. Az UltraNearField fejtámla vezetőoldali és utasoldali fejtámlahangszórói forradalmasítják a hangzást, 360 fokos hangélményt biztosítva. Jó dolog, hogy a sportülések ilyen tökéletesen alátámasztanak – ki sem akar majd szállni új Nissan Juke-jából.

 
INTELLIGENS INTEGRÁCIÓ
MINDIG CSATLAKOZVA VILÁGÁHOZ
 

Ön 24 órában mozgásban van, a hét minden napján. Az új Nissan JUKE úgy van felszerelve, hogy lépést tartson ezzel.

 
GOND NÉLKÜLI KAPCSOLÓDÁS
 

Képzelje el, amikor beül az új Nissan JUKE-jába, és megszólal a kedvenc zenéje, a navigáció már be is van állítva, és az üzenetei ott várnak Önre. Ez a modern módja annak, hogy kapcsolatban maradjunk. Az Apple CarPlay* vagy az Android Auto* összekapcsolja az Ön okostelefonját az autóval – a könnyebb és biztonságosabb utazás érdekében. Az új Nissan JUKE akár Wi-Fi hotspotként is működhet, amire akár nyolc különálló eszközt is csatlakoztathat.

 
INTELLIGENS VEZETÉS
KÉPESSÉGEKET KITERJESZTŐ TECHNOLÓGIA
 

A Nissan Intelligent Mobility a vezetés egy teljesen új módját ismerteti meg Önnel. Az új Nissan JUKE vezetőülésében még nagyobb magabiztossággal vezethet, és még többféle módon maradhat kapcsolatban a környező világgal.

 

PROPILOT TECHNOLÓGIA**

Elérkezett az új generációs vezetés ideje, maximalizálva az új Nissan JUKE vezetésének élvezetét, miközben segíti Önt, hogy biztonságban legyen és kezében tartsa az irányítást. A ProPILOT** segít az új Nissan JUKE-nak megtartani a beállított távolságot az autó előtt haladó járműtől a forgalom ritmusától függően. Képes akár álló helyzetre is lefékezni az autót, majd újra felgyorsít, amikor az autósor megindul. Az országúton a ProPILOT Assist** segít a sáv közepén tartani az autót az egyenes szakaszokon, sőt, még az enyhe kanyarokban is.

 

FEJLETT BIZTONSÁGI ÉS VEZETŐTÁMOGATÓ RENDSZEREK

Ön is csak emberből van. Jó, ha néha kap egy kis segítséget. A közlekedési táblák leolvasásától kezdve a holttérben lévő járművek észleléséig, vagy akár még az útjába kerülő gyalogosok vagy kerékpárosok felismeréséig is, az új Nissan JUKE vigyáz Önre.

 

PARKOLJON ÚGY, MINT A PROFIK

Nincs parkolóhely, amellyel ne boldogulna. Az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera egy olyan kamerarendszer, amely 360°-os rálátást nyújt az autójára, választható elülső, hátsó és járdaszegély nézetekkel, és segít Önnek magabiztosan és irányítottan parkolni.

 
 
INTELLIGENS VEZETÉS
GYORSÍTSA FEL A PULZUSÁT
 

Helyezkedjen el a kiválóan megtámasztó sportülésekben, ragadja meg a D alakú kormánykereket, és készüljön fel az izgalmakra. Készségesen reagáló turbófeltöltésű motor szállítja a teljesítményt a villámgyors DCT sebességváltón keresztül. A precíz, agilis felfüggesztés teljes mértékben kihasználja az erős, merev alváz előnyeit. Adjon hozzá dinamikus technológiákat, és olyan menettulajdonságokat kap, amelyek ugyanolyan biztosak, mint amilyen izgalmasak.

 

MOSOLLYAL AZ ARCÁN

Akár a mindennapi útvonalát járja, akár egy festői hegyvidéken autózik, az új Nissan JUKE kormánykerekének minden elfordulása örömet okoz. A gyorsan felpörgő teljesítmény lehetővé teszi, hogy dinamikusan besoroljon bárhová. A precíz kormányzás lehetővé teszi, hogy új Nissan JUKE autóját arra irányítsa, amerre kell, míg a legmodernebb aktív úttartás a színfalak mögött működve segít a tökéletes kanyarbevételben. A fejlett számítógépes tervezés merev alvázat alkot meg, amely tökéletes alapot nyújt a sportosra hangolt felfüggesztéshez. Menjen egy kört, és fel fog tűnni a minimális karosszéria dőlés és a sportos kezelhetőség – mindez kényelmes utazás mellett, még a masszív 19 hüvelykes könnyűfém keréktárcsákon is.

 
 
VÁLASSZA KI KEDVENC VEZETÉSI MÓDJÁT
 

Válassza az ECO módot a fokozott üzemanyag-hatékonyság érdekében, a Standard módot az üzemanyag-hatékonyság és a teljesítmény közötti legjobb egyensúly megtalálásához, vagy a Sport módot a maximális élményért és izgalomért.

 
DCT SEBESSÉGVÁLTÓ VÁLTÓFÜLLEL
 

Élvezze az azonnali reakciót a Nissan JUKE duplakuplungos 7 fokozatú sebességes automata sebességváltójával. A kormánykerékre szerelt váltófülek keze ügyébe hozzák a fokozatok megragadásának örömét.

 

LEGYEN AZ ÖNÉ

Csak egy dolog van izgalmasabb az új Nissan JUKE autónál, az pedig az ÖN ÚJ NISSAN JUKE AUTÓJA. Az N-Design felszereltségi szint a 2 tónusú tetőt, a 19 colos Akari könnyűfém keréktárcsákat, és a karosszéria színére festett betéteket kombinálja a sportos, mégis megkülönböztetett külső megjelenés érdekében. Személyre szabott belső teret is magában foglal. Fejezze ki magát úgy, mint ezelőtt még soha.

 

*Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Apple CarPlay elérhetősége piaconként eltérő, részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.apple.com/hu/ios/featureavailability/#applecarplay-applecarplay. Az Android Auto a Google bejegyzett védjegye. Az Android Auto a következő eszközökkel kompatibilis: Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató telefonokkal használható. USB-kapcsolat szükséges. Az Android Auto elérhetőségét a következő linken ellenőrizheti: https://www.android.com/auto/. A Nissan nem vállal felelősséget az Apple CarPlay és/vagy Android Auto használatából eredő bárminemű kárért, veszteségért vagy sérülésért.

**A ProPILOT nem minden járműben érhető el. A ProPILOT egy fejlett vezetéstámogató technológia, de nem képes megelőzni a baleseteket. A ProPILOT csak autópályán (olyan utakon, ahol a szemközti sávok elválasztósávval vannak elválasztva) képes támogatni a vezetést úgy, hogy a vezető keze a kormányon van, és az útra figyel. A vezető felelőssége, hogy folyamatosan éber maradjon, biztonságosan vezessen, és kézben tartsa a jármű irányítását.

***Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Google Assistant szolgáltatás nem érhető el minden nyelven. A támogatott nyelvekről a Google weboldalán tájékozódhat.

1Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely 50% kezdő lízingdíj, valamint 48 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 0,2% - 0,3%. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát.
Reprezentatív példa: bruttó vételár: 6.800.000,-Ft, futamidő: 48 hónap, nettó finanszírozott összeg: 2.681,949,-Ft, havi törlesztő részlet: 33.524,-Ft+a havi lízingtőke ÁFA tartalma, bruttó önerő kalkulált összege: 2.681,949,-Ft+ÁFA, THM: 0,2%, maradványérték: 1.072.780,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 0,00%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 2.681,932,-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 1.609,152,-Ft+ÁFA.

Visszahívást és egyedi ajánlatot kérek!
*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Elfogadom