Kedves Ügyfeleink!
M3-as telephelyünk az év folyamán megújul. Szolgáltatásainkat a februártól szeptemberig folyamatos felújítás munkálatok mellett továbbra is zavartalanul és magas minőségben vehetik igénybe. Köszönjük türelmüket és megértésüket!
Adatvédelmi irányelvek
Adatvédfelmi irányelvek

Személyes adatok

Az Ön által önként megadott és rögzítésre kerülő információkat a Gablini kizárólag üzleti céljaira használja fel, amely Nissan gépjárművekhez és a hozzájuk kapcsolódó termékekhez és szolgáltatásokhoz fűződő piackutatásából és értékesítéséből áll. Ön az információknak a Gablini részére való elküldésével elfogadja, hogy a Gablini felhasználhatja ezeket az információkat piackutatás és egyéb marketing tevékenység céljából a 1995. évi CXIX. törvényben meghatározottak betartásával. A Gablini Kft. most is, és a jövőben is megőrizheti és felhasználhatja ezeket (és az Öntől kapott egyéb információkat) abból a célból, hogy (i) tájékoztassa Önt az érdeklődésére számot tartó termékekről és szolgáltatásokról mind postai, mind elektronikus úton; (ii) piackutatás céljából. Ezen információkat az előbbi célokból a Gablini Kft. átadhatja a Gablini cégcsoport egyéb tagjainak. Ha Ön nem kíván ilyen jellegű információkat kapni, valamint nem járul hozzá adatainak a fentiekben ismertetett célból történő továbbításához, kérjük a személyes adatok elküldése előtt a kérdőív megfelelő mezőjében ezt jelezze. Ha Ön nem járul hozzá, hogy a Gablini, illetve a Gablini cégcsoport a továbbiakban is felhasználják ezt az információt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Az 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően Ön kérheti a Gablini által Önről rögzített "személyes adatainak" megtekintését, módosítását vagy törlését. Tájékoztatjuk, hogy adatkezelésre vonatkozóan további kérdéseit az alábbi címen teheti fel, valamint ezen a címen jelezheti adataiban bekövetkezett változásokat, valamint itt kérheti adatainak törlését is: Gablini Kft. Ügyfélszolgálati Központ (H-1141 Budapest, Nótárius u. 5-7., E-mail: nissan@gablini.hu). Tájékoztatjuk, hogy - tekintettel arra, hogy a Gablini egyes szolgáltatásainak igénybevételéhez szükség lehet az Ön személyes adatainak kezelésére, így amennyiben Ön az adatainak kezeléséhez történő hozzájárulását nem adja meg, vagy azt visszavonja, úgy előfordulhat, hogy a Gablini egyes szolgáltatásai az Ön számára nem lesznek hozzáférhetők. Ha Ön már ügyfelünk, a Gablini jogosult az Önnel való kapcsolatának adminisztrálásához az Ön személyes adatait felhasználni. Példaként említhetőek a lízing-, illetve kölcsön szerződések. A Gablinit a jogszabályok a kapcsolat végét követően is kötelezhetik az információk megőrzésére.

Az Adatkezelő adatai

Cégneve: Gablini Kft.

Székhelye (és levelezési címe): 1141 Budapest Nótárius utca 5-7.

E-mail címe: nissan@gablini.hu

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-56480/2012

Kapcsolatfelvétel a Nissan Gablinival

Ha kapcsolatba kíván lépni velünk, a következő címen írásban megteheti: Gablini Kft. Ügyfélszolgálati Központ (H-1141 Budapest, Nótárius u. 5-7, E-mail: nissan@gablini.hu).

Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Elfogadom