Adatvédelmi irányelvek
Adatvédfelmi irányelvek

Személyes adatok

Az Ön által önként megadott és rögzítésre kerülő információkat a Gablini kizárólag üzleti céljaira használja fel, amely Nissan gépjárművekhez és a hozzájuk kapcsolódó termékekhez és szolgáltatásokhoz fűződő piackutatásából és értékesítéséből áll. Ön az információknak a Gablini részére való elküldésével elfogadja, hogy a Gablini felhasználhatja ezeket az információkat piackutatás és egyéb marketing tevékenység céljából a 1995. évi CXIX. törvényben meghatározottak betartásával. A Gablini Kft. most is, és a jövőben is megőrizheti és felhasználhatja ezeket (és az Öntől kapott egyéb információkat) abból a célból, hogy (i) tájékoztassa Önt az érdeklődésére számot tartó termékekről és szolgáltatásokról mind postai, mind elektronikus úton; (ii) piackutatás céljából. Ezen információkat az előbbi célokból a Gablini Kft. átadhatja a Gablini cégcsoport egyéb tagjainak. Ha Ön nem kíván ilyen jellegű információkat kapni, valamint nem járul hozzá adatainak a fentiekben ismertetett célból történő továbbításához, kérjük a személyes adatok elküldése előtt a kérdőív megfelelő mezőjében ezt jelezze. Ha Ön nem járul hozzá, hogy a Gablini, illetve a Gablini cégcsoport a továbbiakban is felhasználják ezt az információt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Az 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően Ön kérheti a Gablini által Önről rögzített "személyes adatainak" megtekintését, módosítását vagy törlését. Tájékoztatjuk, hogy adatkezelésre vonatkozóan további kérdéseit az alábbi címen teheti fel, valamint ezen a címen jelezheti adataiban bekövetkezett változásokat, valamint itt kérheti adatainak törlését is: Gablini Kft. Ügyfélszolgálati Központ (H-1141 Budapest, Nótárius u. 5-7., E-mail: nissan@gablini.hu). Tájékoztatjuk, hogy - tekintettel arra, hogy a Gablini egyes szolgáltatásainak igénybevételéhez szükség lehet az Ön személyes adatainak kezelésére, így amennyiben Ön az adatainak kezeléséhez történő hozzájárulását nem adja meg, vagy azt visszavonja, úgy előfordulhat, hogy a Gablini egyes szolgáltatásai az Ön számára nem lesznek hozzáférhetők. Ha Ön már ügyfelünk, a Gablini jogosult az Önnel való kapcsolatának adminisztrálásához az Ön személyes adatait felhasználni. Példaként említhetőek a lízing-, illetve kölcsön szerződések. A Gablinit a jogszabályok a kapcsolat végét követően is kötelezhetik az információk megőrzésére.

Az Adatkezelő adatai

Cégneve: Gablini Kft.

Székhelye (és levelezési címe): 1141 Budapest Nótárius utca 5-7.

E-mail címe: nissan@gablini.hu

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-56480/2012

Kapcsolatfelvétel a Nissan Gablinival

Ha kapcsolatba kíván lépni velünk, a következő címen írásban megteheti: Gablini Kft. Ügyfélszolgálati Központ (H-1141 Budapest, Nótárius u. 5-7, E-mail: nissan@gablini.hu).

Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Elfogadom